Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Tivolissa

0 kommenttia

Klaanin keskustori

Aurinko porotti korkealta taivaalta. Oli keskipäivä ja Klaanin linnakkeessa oli erityisen paljon hälinää. Klaanilaiset pysähtyivät kukin vuorollaan ihmettelemään linnoituksen keskelle ilmestynyttä kärryjen ja telttojen hässäkkää. Yleisimmät kysymykset olivatkin ” Mitä tämä nyt on ” ja ” Mitä täällä oikein tapahtuu ”.

Tivolin johtaja, Amaka asteli kohti korkeahkoa puusta rakennettua lava systeemiä. Hänen palkkaamansa vartiat seurasivat vanavedessä. Harvinaisen kirkas aurinko sai tulisen hahmon palamaan normaalia koreammin.

” Herrasväki… Rahit ja muut otukset. Minulla on lio ja kunnia ilmoitaa kansalle, että maineikas Kolmannenkuunfestivaali on saapunut maan kuuluun kaupunkiinne!” Amaka huusi suorastaan sydäntä lämmittävällä vanhuksen äänellä.

Kun väkeä oli alkanut kerääntyä lavan ympärille. Väkirykelmästä kuului kysymys ” Mikä ihme on Kolmannenkuunfestivaali?”. Väki joukko suorastaan kuohui ihmetyksestä. Mitä ilmeisemmin Kolmannenkuunfestivaali ei ollut kovinkaan kuuluisa klaanin saarella.

Amaka avaa kurkkunsa ” Krhm… Ette kai te yritä väittää, että sana ei ole kantautunut meidän mahtavasta Gladiaattori-areenasta eikä ainutlaatuisista herkuistamme joita myymme?… Noh eipä se mitään. Kerta se on ensimmäinenkin.” Amaka hengähtää syvään ja lopettaa lyhyen puheenvuoronsa sanoin ” Nyt menkää, tutkikaa, ihmetelkää ja ennenkaikkea iloitkaa siitä että Kolmannenkuunfestivaali on saapunut tänne!”
Väkijoukko alkoi hurrata ja lopulta hajaantua, jolloin Amaka kääntyi ympäri ja käveli alas lavatla omalle teltalleen ja katosi sen uumeniin.

[spoil]En jaksa kirjoittaa pitkiä posteja…[/spoil]