Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Operaatio Beeta osa 68: Aivoilla nazorak ei ole niin tyhäm, että…

0 kommenttia

SS-Hürfund

“Sekalainen matoranjoukko oli heitetty vähän aikaa sitten jonkin saaren lähettyville. Pahaisille piraateille ei Nazorakeilla ollut aikaa. Eikä pahemmin tälle Klaanista karkoitetulle oudolle joukollekaan. Niiden koneiden tekniikasta sentään saattaa olla hyötyä Nazorak-teknikoille. Saavumme Pesään vuorokauden sisällä.”, Kapteeni 360 kirjoitti aluksen lokikirjaan. Hän oli suutuksissaan näin huonosta saavutuksesta.
Kaksi Nazorak-vartijaa olivat juuri luuttuamassa kantta koska eivät tervehtineet ryhdikkäästi.

360 on melkoinen yrmy vihaisena.

“Päivää, kapteeni.”, tumma torakka ilmoitti ryhdikkäästi saapuessaan komentosilallle laukku kainalossaan.
“Onko sinulla jotakin asiaa?”, kapteeni kysyi ärtyneenä.
“Kyllä. Tutkin tietomme vangeistamme.”, torakka vastasi ja avasi salkun pöydälle.

“Kaksi heistä oli mukana Pesään tehdyssä hyökkäyksessä (muistakaa että rivitorakoilta on pyyhitty muisti kyseisen hyökkäyksen lopusta) ja selviytyivät elossa ulos. Everstiluutantti 437 on taistellut kahta heistä vastaan. Hän hävisi sille robottityypille, Killjoylle.”, torakka luki rauhallisesti papereistaan.

Hetken hiljaisuuden jälkeen tämä jatkoi.
“Kuinka todennäköistä on, että nuo olisi tulleet hulluiksi tai jotain?”
“Hyyyyvin epätodennäköistä.”, Kapteeni 360 lausuu piristyneenä.
“Mitä jos annamme Abzumon puristaa niistä tiedot irti? Hänen kidutustaan ei ole kestänyt kukaan.”, torakka ehdotti kapteenille.
“Pidän ajattelutavastasi. Tehdään näin.”, kapteeni sanoi.

Vankisellit

“Okei. Kun pääsemme maihin ja meitä aletaan siirtää, häivytään.”, Matoro sanoi rennosti. Vaikka hän tiesi että Nazorakeista ei ole juuri vastusta, tilanne on silti paha. Pitäisi hankkia jostain aseet eivätkä he ole parhaassa kunnossa.

“Oletkohan nyt liian optimisti?”, Summerganon kysyi. “Ei sillä, että olisin eri mieltä, mutta tuo kuulostaa liian helpolta.”
“Hei, oletko koskaan kuullut ‘taistelutahdon nostattamisesta’ tai jotain?”, Matoro kysyi maaten sellin reunalla olevalla alustalla.
“Hyvin tämä menee. Olemme selättäneet pahempiakin vastuksia.”, Killjoy sanoi optimistisesti.