Jake

Majatalo kaukana bioklaanista

Notfun oli matkannut surkealla aasilla monia kymmeniä kilometrejä. Pelkän rommin takia. ”ONKO. TEILLÄ. ROMMIAAAAAAAAAAARRRGGGGHH??”, Notfun karjui majatalon isännän korvaan kun oli astunut sisään. Hän oli menettänyt hattunsa, jälleen, ja Notfunista näki että hänellä oli vieroitusoireita rommin ihanasta mausta. ”Nimenne, herra?”, Majataloa pitävä skadki kysyi. ”NOTFUN. KAPTEENI NOTFUN”, Notfun karjui skadkin korvaan. ”Herra Notfun. Tämä ei ole mikään Mctohungas jossa myyjälle saa karjua mitä haluaa. Mutta mitä haluatte?”, Isäntä kysyi. ”ROMMIAARRGGHHH!! Ammun sinut tohjoksi jos sitä ei tule”, Notfun karjui. ”Notfun. Not gun. Vein piilukkopistoolisi kun nukahdit majatalon eteen”, Skadki kertoi ivallisella äänellä. Kun hän oli seurannut puolisen tuntia pienen miehen hyppimistä ja kiroilua, hän vihdoinkin heltyi antamaan tälle rommia. Notfun siirti nurkkapöydän varjoon juomaan rommiansa. ”Jarr harr, vihdoinkin rommia..”

This post has been edited by Jake on Jan 17 2011, 06:29 PM

Vastaa