Jake

Mt. ÄmKoolla klaanilaisten leiri on herännyt. He kuulevat ääntä ylhäältä. ”Mikä se on?” Kysyy Matoro. ”En tiedä”, vastaa Kapura. Ylhäällä näkyy ilmalaivan hahmo. Ääni kuuluu ylhäältä: ”SE ON LINTU, SE ON LENTOKONE, EI SE ON JAKE!” Jake laittaa ketjut kiinni isoon sarjatuliaseeseensa ja hyppää alas. Laskuvarjo aukeaa. Jake laskeutuu höyhenenkevyesti maahan. Hän lataa ison aseensa. ”Mitä meidän siis pitää tehdä…?” Jake kysyy. ”Mrmhmm… Mitä sille ilmalaivalle tapahtui?”, kysyy Killjoy. ”No se lähti, tottakai…” Jake vastaa. ”Meidän.. Piti päästä pois… TÄÄLTÄ.” Umbra toteaa äreästi. ”Joo, jaa, en tiennyt… Nyt siis… Olemme eksyksissä…?” Jake kysyy. ”NIIN”, Matoro vastaa. ”Ja sehän on ikävää. Luulin että tiedossa olisi pahisten lahtausta… Aiheutan aina ongelmia…” Jake mutisee. ”No, lähdetään sitten Klaania koti, se on vissiin tuolla päin.”, Jake osoittaa oikealle.

Vastaa