Bloszar

Blozin kämppä (joka on korjattu)

”Ja seuraavalla kerralla, kun kutsut jonkun hullun Niazeskin tappelemaan, älä tee sitä minun huoneessani”, Blozi sanoi ja katseli huonettansa, joka oli nyt korjattu. Uus sänky ja ovi oli tuotu ja reiän tilalle oli tehty ikkuna. Blozi katsoi Niazeskiä, jonka oli voittanut, mutta Rahia ei näkynyt missään. Hän rupesi ihmettelemään, sillä Niazesk oli kuollut, mutta sitä ei näkynyt silti missään.

”Tronie, kuka tuo Rahi oli? Tunsitko hänet?” Blozi kysyi ja katsoi hymyilevää ystäväänsä.

”Hän oli se Rahi, joka pilasi yhden henkilön kokeen, josta syntyi minä ja eräs toinen”, vastasi Tronien ääni, Blozin mielessä.

”Kuka se tyyppi oli, joka teki niitä kokeita? Ja kuka se toinen oli?” Tulen Toa kysyi.

”Se kokeen tekijä oli Lioku ja se toinen oli Negatronie”, Tronie vastasi telepaattisesti. Blozia ihmetytti, miten Kala pysyi yhä hymyilemään.

”Kuka on Negatronie?” Blozi kysyi. Hän oli todella kiinnostunut aiheesta.

”Sitä on vaikea selittää. Katsos, minä olen oikeastaan Positronie, mutta minua kutsutaan Tronieksi. Se Negatronie on oikeastaan minun paha puoleni, vähän niin kuin paha kaksonen. En tosin tiedä, missä hän on”, Tronie vastasi telepaattisesti.

Blozi tiesi nyt hiukan enemmän ystänsä elämästä. Hän kuitenkin valmistautui nyt matkaan.

”Kuule, voin auttaa sinua selvittämään, missä Negatronie, mihin se Niazesk häipyi ja kuka Lioku on, kun palaamme reissulta”, Blozi sanoi ja huomasi Tronien hymyilevän entistä enemmän. ”Ja muuten, sinun seurassasi ei voi olla surullinen”, Tulen Toa sanoi ja hymyili taas.

Vastaa