Jake

NimdatemppeliOMGTUKSUWTFLOL

“Mitä hittoa. Kuka. Miksi. Mitä. Kuka. Hipit. Saakeli. BBQ”, Notfun sopersi.

“BBQ? Mikä on BBQ?”, Jardirt kysyi maassa makaavalta kapteenilta.

“En tiedä. Jotakin. Ehkä. Monta minua.”, Notfun soperteli.

“…”

“Joo. Kuitenkin. Äks. Ota Matoron ruumis mukaan. Vaikka. Saamme siitä makoisat paistit illaksi, tai hyvällä tuurilla poika on vain menettänyt tajuntansa. Huomaatte varmaan myös, että täällä nousee vesi, joten jos vaikka juostaisiin tuota.. Ylöspäin”, Notfun komensi.

Piraattimatoranjoukko ja Äksä jolla oli kuollut Matoro olallaan juoksivat ylös Notfunin avaamaa reittiä. Valonkajo näkyi, mutta vesi tuli perässä kovaa vauhtia. Heidän pitäisi olla nopeita. Hyvin nopeita. Ihan hiton nopeita vallan.
Muuten he kuolisivat, ja kivikäytävään hukkuminen ei olisi mukavin mahdollinen kuolintapa.

Vastaa