Konguboss

Bioarkistot

Konguboss penkoi Bioarkistojen kirjahyllyä. Hän löysi paksun kirjan, jossa kerrotaan kaikkien mysteeristen ja tuntemattomien olentojen kyvyt, ulkonäko, luonne, elinympäristö, jne. Toa etsi kirjasta pitkään näkemäänsä outoa olentoa. Hän ei löytänyt mainintaakaan kirjasta. Konguboss käveli ulos Arkistoista.

Jossakin

”Minä tiedän kuka sinä olet, Konguboss”, Xiantos sanoi, ”I know where you live”

Hän oli ilmestynyt tyhjästä Bioarkistojen suurelle pääsisäänkäynnille.

”Mikä sinä olet?”
”Saat tietää sen joskus”

Konguboss yritti napata ruskea takkisesta olennosta, mutta tämä oli liian nopea.

”Missä Burnik?” Toa hätääntyi, ”Tämä ei ole hauskaa”

Konguboss lähti kävelemään pohjoiseen päin. Hän huuteli lemmikiänsä, Burnikia. Hän käveli tiheän metsän läpi katkoen puita kirveellänsä.

Lavazone, Laavavyöhyke, Laava-alue, Laavakentät…

Hän saapui alueelle, joka oli tuhkaa ja laavakievä. Hänen jalkojansa alkoi polttamaan. Ilman Toa lähti juoksemaan eteenpäin. Hänen jalkojansa poltti. Kovasti. Pian hän huomasi talon, mutta juoksi sen ohitse. Toa näki vuoren nousevan lännestä. Sen oli pakko olla Mt. Ämkoo. Vihreä Toa lähti taas juoksemaan sinne päin. Pian hän saapui kuuman lähteen luokse. Hän ei kestänyt kuumutta ja pökertyi.

Spoileri ValitseNäytä

Vastaa