Jake

Bioklaani, linnakkeen kahviossa.

Jake rullasi kahviossa. Killjoy sattui istumaan siellä juuri kahveeta juomassa. Jake pani merkille että se ei ollut kahveeta vaan kuumaksi keitettyä sinolia. ”Hei Kilikka, katsoppas tämä”, Jake vinkkasi Killjoylle ja rullasi tuolille ja istahti tämän viereen. ”No mitäs sinulla on?”, Killjoy kysyi. ”No minulla olisi tämä”, Jake sanoi ja näytti kirjaa Killjoylle. Kun tämä taas katsahti kirjaan, hän mottasi Jakea silmään. ”Ai! Mistä hyvästä tuo oli?”, Jake kysyi mutta sattui vilkaisemaan kirjaa ja tajusi. ”Aaii.. Joo, tuo kuuluu kirjaani. Älä ota henkilökohtaisesti”, Jake sanoi. Kirjan takakannessa luki nimittäin ”Painu helv*****n”. ”Selvä. No, mikä teoksen nimi on?”, Killjoy kysyi. ”Se on Jaken käsikirja ei kellekkään. Se on tällä hetkellä universumimme huonosti myydyin teos, koska a) Se maksaa hitosti ja b) Sen takakannessa lukee ”Painu helv*****n”, Jake selosti. ”Seelvä. Klaanin ylläpito on oikeastaan järjestämässä Kohlii-turnausta, joten jos kopioisit noita iltapäivään mennessä muutamia kymmeniä kappaleita, voisit myydä niitä siellä”, Kertoi Killjoy. ”Hienoa, sen teen”, Jake sanoi ja rullasi pois.

Eräs kapakka merenrannassa

Notfun juosti läähättäen sisään ovesta. ”Herrat, olen Notfun. Jos tänne juoksee kaapuhemmo, sanokaa että menin tuonne päin. Jätän tänne naamioni lisäosat ja vähän muuta plus muutan nimeäni, joten jos ette kertoisi sille kaapuhemmolle että kävin täällä”, Sanoi Notfun irrottaen maskistaan happiputken reiän, ledvalot ja kompassin. Sitten kanohi mukautui normaaliin muotoonsa, saastuneen haun näköiseksi maskiksi. Notfun otti tiskiltä pullon rommia ja lähti kapakasta samanlaisella ryminällä kuin tulikin.

Vastaa