Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Operaatio Beeta osa 38: Vedenpitävää menoa

0 kommenttia

Xia, tehdasalue tai jotain

“Nytkun vielä löytäisi sen tuolta…”, Kapura sanoo hiljaa katsoen jokea.
“Ei huolta, se tuskin on lähtenyt virran mukana mihinkään. Sukellan sen tuolta…”, Summerganon sanoo ja loikkaa jokeen. Sugan pää ilmestyy vielä pinnalle. Hän katsoo tehtaita kohti. Matoron varjo erottuu eräältä katolta. “Matorolla on seuraa, mene auttamaan, minä etsin Nimdan. Ja ota tämä mukaasi. Sille voi olla käyttöä.”, Summerganon kehottaa ojentaen Kapuralle miekan. “Toki!”, Kapura sanoo ja pistää juoksuksi.

Summerganon sukeltaa ja löytää laukun joen pohjasta. “Onneksi nämä ovat vesitiiviitä.”, Suga puuskuttaa noustuaan pintaan. Hän lähtee märkänä takaisin rakennusten luokse, toivoen, ettei Matorolle ole käynyt kuinkaan.

Ei tämä voi päättyä näin…

Matoro makaa tehdasvaraston lattialla, Metorakkinn miekka kurkullaan. Mutta sitten näkyy leimahdus. Skadin kylkeen osuu Kapuran tuli-isku. Skakdin horjahtaessa kärventyneenä pois Matoron yltä nousee jään toa pystyyn ja katsoo vihollistaan, joka uhkuu raivoa. “Pitikö sinun tulla pilaamaan kaikki?!”, se karjuu Kapuralle, joka ojentaa Sugalta saamansa miekan Matorolle. “Hän arvasi, että tarvitset tätä!”, Kapura hymähtää. Matoro ryntää uusin voimin vihollisensa kimppuun ja Kapurakin saa töitä, kun seinän läpi puskee kolme metsästäjää. Summerganon juoksee laukun kanssa kohti tehdasta. Hän kuulee taistelun äänet.

Summerganon saapuu tehdasvaraston luokse ja näkee seinässä suuren reiän… ja hän näkee, miten Kapura kamppailee urheasti kolmen metsästäjän kanssa ja Matoro miekkailee julmaa skakdia vastaan. Hän astuu sisään ja hyökkää metsästäjien kimppuun. “Takaa-ajajia ilmeisesti!”, Kapura huutaa melskeen yli. “Tehdään niistä selvää ja etsitään joku piilopaikka.”, Summerganon puhisee lyödessään yhdeltä metsästäjältä jalat alta. Kaksi muutakin metsästäjää kaatuu pian maahan. “Nuo eivät pääse vähään aikaan liikkelle, riennetään auttamaan Matoroa.”, Kapura hoputtaa ja lähtee Sugan kanssa kohti varaston päätyä, jonne Matoro ja Metorakk taistelunsa tuoksinnassa katosivat.