Jake

Klaanin päärakennus

Pieni robotti oli muuntautunut taas, nyt se oli hieman isompi, koska se oli täydessä mitassa jaloillaan. Robotti käveli tietokoneen viereen. Yksi sen sormista muuttui kaapeliksi ja kytki itsensä tietokoneeseen, sitten robotti muuntautui muistitikun näköiseksi. Kun se oli ladannut tietoja koneelta, se muuntautui takaisin. Se puhui särisevällä, metallisella äänellä: ”Notfun löydetty. Decon kuittaa.” Sen sisältä kuului selvästi vastaus, aivan niinkuin radiosta. Sitten robotti muuttui lintumaiseen muotoonsa ja lensi ovelle, jossa se hakkeroi lukon taas auki, ja lensi yön pimeyteen.

Samaan aikaan Notfun heräsi. ”Yarr. Tarvitsen rommia”, Notfun sanoi itselleen. Hän koputti naamioonsa, ja sieltä tuli pieni ötökkä. ”Hae minulle rommia, heti”, Notfun sanoi ötökälle. Ötökkä lähti kävelemään huoneesta ulos. Kohta se tuli takaisin kuljettaen rommipulloa. ”Hyvä.. Rommia..”, Notfun sanoi. Kun hän avasi pullon ja oli juuri kaatamassa tätä ihanaa ainetta kurkustaan alas, hän huomasi että pullo oli muuten tyhjä, lukuunottamatta pientä lappua. Hän otti lapun, avasi sen. ”Lähde bioklaanista heti paikalla, sinulla on vuorokausi aikaa kadota, muuten tuhoan sinut”, Notfun luki. ”Mitä- en tajua tuosta mitään..” Notfun kallisti pulloa, jolloin siitä putosi toinen lappu. ”Tuhoan sinut raa-asti”, siinä luki. ”Seikka on saletti, minä lähden täältä aamun koittaessa..”

Vastaa