Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Operaatio Beeta osa 16: Grand Theft Auto

0 kommenttia

Xia

“Jospa vähän lainaamme heidän kalustoaan.”, Matoro sanoo kepeästi ja osoittaa muurinmurtajaa, jotta muutkin hoksaavat sen.
“Mainiota.”, Kapura iloitsee, mutta jatkaa: “Vaan entä kun pääsemme sisään, millaista vastarintaa kohtaamme?”
“Mitä ikinä kohtaammekaan, ei se meitä pysäytä.”, Summeganon sanoo.
“Rynnitään siis sisään, aikaa ei ole hukattavaksikaan.”, toteaa Matoro ja tutkii hetkisen muurinmurtajaa. “Minä otan ohjat!”, Kapura huudahtaa ja kapuaa ohjauskoppiin. Summeganon ja Matoro kiipeävät sen päälle ja valmistautuvat hyppäämään sieltä mahdollisen vastarinnan kimppuun yllättäen, tai niin yllättäen kuin muurinmurtaja-sisääntulon jälkeen on mahdollista.

Kapura sisäistää ohjauksen nopeasti ja pian alkaa rytistä. Linnoituksen portti saa raskaan iskun ja on hajoamispisteessä, toinen isku murtaisi sen. Linnoituksen ikkunoista alkaa lentelmään zamoreita ja kanoka-kiekkoja heitä päin. Summerganon ja Matoro ovat hätää kärsimässä niitä väistellessään ja portin viimein murtuessa oli työn ja tuskan takana pysyä tärinän takia kyydissä. Kapura hyppää ohjaamosta pois ja Matoro ja Summerganon seuraavat esimerkkiä. He ovat linnoituksen sisällä, aivan oven edessä ja eteishallin vartioväki syöksyy kolmikkoa kohti. Summerganon ottaa kirveensä esiin ja huitaisee sillä kaksi etummaista metsästäjää sivuun. Kymmenen metsästäjää, jotka olivat oletettavasti samat kuin kolmikkoa ikkunoista ampuneet saapuvat myös halliin. Kolmikkoa odotti jälleen taistelu.