Toa Kapura

Xia

”Kapselin numero on… Viisi!” Kapura huutaa Summerganonille ja väistää Vortixxin iskun. Vortixxin ase jää kiinni seinään. Summerganon tuo Matorolle kapselin.
”Hei, ei meilläkään ole aseita!” Kapura huutaa ja kuumentaa Vortixxin kädessä olevaa keihästä. Vortixx ähkäisee ja pudottaa keihään maahan. Lihaksikas Vortixx juoksee Kapuraa kohti. Kapura väistää. Vortixx nostaa tuolin ilmaan ja heittää sen Kapuraa kohti. Kapura vetää miekkansa, ja iskee sen tuolin keskelle. Tuoli putoaa maahan.

Toinen Vortixx havahtuu ja juoksee Summeria ja Matoroa kohti. Matoro, joka on juuri toipunut myrkystä, kaataa läheisen pöydän vesilasin maahan ja jäädyttää sen. Vortixx liukastuu. Toinen Vortixx on alkanut viskellä esineitä Kapuraa kohti. Yhdessä pöydässä istuva vanhanpuoleinen Vortixx huutaa.
”Milloin täällä saa palvelua?” Kapuraa vastaan taistelevan Vortixxin harhatuoli osuu vanhusta päähän, ja tämä pyörtyy. Vortixx ei huomaa Matoroa, joka jäädyttää hänen jalkansa kiinni toisiinsa. Harhatuoli lentää ikkunasta ulos rikkoen ikkunalasin.

”Häivytään!” Matoro huutaa ja juoksee Summerganon ja Kapura perässään ulos kahvilasta. Viisi aseistautunutta Vortixxia tulee heitä vastaan.
”Tuolla kahvilassa tapellaan, taitavat olla vielä siellä.” Summerganon sanoo ja Vortixxit juoksevat kahvilaa päin.
”Eikös meidän ollut tarkoitus olla herättämättä huomiota?” Matoro sanoo.
”Saitko sen kartan?” Kapura kysyy Matorolta.
”En. Täytyy näköjään harhailla satunnaisesti tai pihistää kartta.” Matoro vastaa. Muutama Pimeyden Metsästäjä vilahtaa ohi.

Vastaa