Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Mr.Killjoy

0 kommenttia

Xia, maanalainen käytävä

Pitkä maanalainen käytävä on tullut päätökseensä ja huppupäiset hahmot astuivat päädyn ovesta sisään. Huone, johon he astuivat oli täysin punainen. Sen räikeys sai tulokkaat peittämään silmänsä käsillään, sillä katossa sijaitsevat lamput saivat huoneen värit polttamaan heidän verkkokalvojaan.

Kun heidän silmänsä olivat tottuneet tilaan, hahmottivat he vihdoin huoneen päätyseinään maalatun mustan kämmenen ja vanhan kyyryselkäisen turagan istumassa pöydän ääressä.

Hahmot kävelivät turagan luo ja kumarsivat. Toinen heistä ojensi kapselin, jonne Purifier oli vähän aikaa sitten antanut mustan kortin. Turaga nosti kortin käteensä ja hymyili.

“Olette tehneet loistavaa työtä, olemme entistä lähempänä tavoitettamme.”

Hahmot pudottivat vihdoin viittansa päältään ja niiden alta paljastui kaksi isokokoista Vahkia, jotka tuijottivat turagaa tiiviisti.

“Kenraali on tulossa tänne. Oletamme, että toinen avain on hänellä”, sanoi toinen vahkeista.

Turaga nyökytteli tyytyväisenä: “Hienoa. Odotan innolla tapaavani hänet, hän on varmasti iloinen kuullessaan, että suunnitelma etenee.”

Vahkit seisoivat hiljaa ja katsoivat, kuinka Turaga asteli kaapilleen ja nosti sieltä pienen valkosinisen pallon, jonka sisällä värisi jokin.

“Kenraalilla on varmasti ollut kiireitä, kun ei ole pitänyt yhtettä näin pitkään aikaan. Kauankos siitä onkaan?”

“438 päivää”, ilmoitti toinen vahkeista.”

“Ahh, aivan. Kohtalaisen pitkä aika, kyllä, mutta jätti meille aikaa toteuttaa hänen suunnitelmansa”, turaga mutisi, “ja olen varma, että hän haluaa saada tämän käsiinsä niin pian, kuin mahdollista”, turaga jatkoi osoittaen palloa kädessään.

“Voitte poistua. Jatkamme huomenna radan korjausta.”

Vahkit kumarsivat ja poistuivat paikalta. Turaga asetti pallon varovasti takaisin laatikkoon ja laittoi kortin aivan sen viereen. Ennen, kuin turaga sulki laatikon, hän sanoi vielä yhden asian:

“Älä huoli Niz, hän on tulossa.”