Jake

Bio-klaani, kahvio

Jake seisoi kahviossa. Hän katsoi eteensä. Hänen edessään oli feterra. Jaken takana taas oli valkoinen toa, Glatorianking. Hän makasi maassa, hengitti erittäin tiuhaan tahtiin, ja hänen raajansa olivat murskana. ”Hajosit täysin, tällä kertaa kirjaimellisesti”, Jake sanoi. ”Tässä ei nyt huumori auta, Jake. Totuus on että me kaksi kuolemme tässä ja nyt”, Pihisi Gekko. ”Älä kuvittelekkaan, olen sitä mieltä, että…” Jake käveli Gekon luokse ja otti satunnaisesta köydestä kiinni. ”Herrat…” Jake sanoi ja kiinitti köyden Gekkoon. Jake laittoi jalkansa pöydälle ja otti samasta köydestä kiinni. ”Tulette muistamaan tämän päivänä, jolloin melkein saitte kiinni Jaken ja hänen ystävänsä Glatoriankingin.” Silloin Jake ponnisti pöydän kulmasta ja heitti heidät köydessä olleen jännitteen voimalla ikkunasta ulos.

Vastaa