Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Yö kauhu hajottaa

0 kommenttia

Admin huone

Gk avasi silmänsä, päähän sattui ja oli muitakin ongelmia sen lisäksi hän kuuli taistelun ääniä, “Herää Jake!” Gk oli taas entistä huonommassa kunnossa hänen ruuminsa ei enään kestäisi pitkään tällaista kuormitusta hän tunsi sen alkavan hajota, Jake oli haavoittunut, hän heräsi, “Uuh… Gekko?” Jake sanoi säikähtyneenä.

“Mennään pois täältä tarvitsen pikaisesti apua jos aion vielä jotenkin pysyä kasassa.”

“Minäkään en ole aivan kunnossa ja näyttää siltä, että tilanne on hallinassa”, jak sanoi plasmaammuksen lentäessä seinään.

GK ja Jake kävelivät ovelle, tai mitä siitä nyt oli jäljellä ja kävelivät vähän matkaa käytävää naamiossa olevan lampun valossa.

Jaken ääni keskeytti hiljaisuuden, “Hei tuolla on valoa!”, siellä tosiaan oli valoa ainoastaan admin huoneisto oli pimeänä.

Gekko ja jake kävelivät mahdollisimman nopeasti jotteivat joutuisi feterrojen näkösälle.

Gk piti tauon, kiristi niveliään ja panssareita.
Kaksikko saapui uudelleen kahvilaan siellä oli pienoinen armija Feterroja, Gk oli Jaken takana ja hän oli edessä, feterrat leijuivat kohti Kaksikkoa.

Gekko kaivoi miekkansa esiin ja Jake koitti pidätellä niitä, mutta hänen huomaamattaan GK oli nostettu ilmaan feterrojen toimesta ja paiskattu lattialle, Glatorianking huusi tuskasta hänen liitoksensa irtosivat ja hän oli lähes kyvytön liikkumaan, Abzumon kidutus, Avden heittoleluna oleminen ja Feterrat olivat murskanneet hänen kehonsa, tilanne alkoi näyttää toivottamalta, tuolla hetkellä valkoinen toa räsyisessä viitassaan ei ajatellut muuta kuin pakoa.