Jake

Bio-klaani

Jake käveli ympäriinsä. Hänellä oli tylsää. Hän oli juuri menossa chattiin kun iso musta massa jossa oli paljon punaisia silmiä ja muita härpäkkeitä käveli hänen eteensä. Jake ei suuremmin välittänyt. Hän hörppäsi limonaatistaan. ”Terve. Mitens menee?”, Jake sanoi. Sitten hän huomasi mille puhui ja tiputti limonaatinsa. ”Mitäs herra etsii?”, Jake kysyi hieman kylmällä äänellä. ”Sinä taidat olla se tyyppi joka sai pääni sekaisin, vai mitä?” Jaken äänessään ei ollut pätkääkään pelkoa. Hän kuulosti närkästyneeltä. ”Kyllä, niin taisin tehdä. Voitko nyt osoittaa minulle admin-siiven suunnan, pieni ystäväni?”, Avde kysyi. ”En. Miksi näyttäisin, pilasit kolme viikkoa minun kallisarvoisesta elämästäni”,Jake vastasi. ”Näytä tai kuolet” ,Avde sanoi. ”Seelvä… Jos nyt haluat niin kovasti, ethän sinä kuitenkaan mitään pahaa tee…” ,Jake vastasi ja osoitti oikealle. Avde lähti kävelemään, tai oikeastaan valumaan.

Vastaa