Mr.Killjoy

Klaani

Killjoy käveli vartiopisteen ohi, ilman, että vartija huomasi tätä. Tämä oli täydellistä. Toki, hän oli vain läpinäkyvä ja puvun ominaisuus heikensi hänen elementaalivoimiaan, mutta tämä olisi ainoa vaihtoehto.

Eihän hän Xialla sitä muuten tarvitsisi, metsästäjät eivät tunteneet hänen uutta kehoaan, mutta The Shadowed Onen linnakeeseen pääsy olisi eri juttu. Puku oli myös varustettu erilaisilla häirintälaitteilla, jotta tutkat eivät näkisi häntä.

Helpointa olisi ilmeisesti vain verhoutua ja lentää suoraan TSO:n ikkunasta sisään…

Killjoy törmäsi etsimäänsä nopeammin kuin oli arvellut. Visokki käveli yhdestä Klaanin pihakäytävistä suoraan hänen eteensä, Klaanin maskotti Nöpö mukanaan.

“Iltaa Visokki.”

Visokki säikähti ja Nöpö kiipesi välittömästi tämän selkään peloissaan. Visokki kääntyili ympäriinsä ja yritti löytää puhujaa. Lopulta Killjoy muuttui taas näkyväksi ja hölmistynyt Visokki sävähti.

“Killjoy, mita halvattua sinä oikein puuhaat?”

“Testailin vain pukua, mutta minulla oli sinulle asiaakin”, Killjoy mutisi.

Visokki otti puoli-istuvan asennon ja valmistui kuuntelemaan.

“Kun olen lähtenyt, olen ymmärtänyt, että Klaanilla on aika monta rautaa tulessa.”

“Olet oikeassa.”

“Ensiksi pyytäisin, että Creedy saa jatkaa komentohuoneessa, hänen apunsa on tarpeen.”

“Totta kai”, Visokki sanoi, “Entä muuta?”

“Toivoisin myös, että voisitte lähettää jonkun vartioimaan mökkiäni, uskon, että haluatte myös samalla painaa siellä lehden.”

“Emmeköhän löydä sinne jonkun tuuraamaan.”

“Vielä yksi asia.”

Killjoy ojensi Visokille pienen kortin.

“Tuo sisältää tiedot kaikista johtamistani taisteluistani Metru Nuilla. Suosittelen käymään sen läpi. Siellä on monia sissitaktiikoita, joista saattaa olla meille hyötyä.”

“Kiitos… Toivottavasti sinäkin ymmärrät, että armeijasi ei ole riittävä, sillä ei voiteta”, Visokki totesi murheellisena.

“Tiedän… sen tarkoitus on vain yrittää tehdä siitä vähän helpompaa. Oikeastaan, se on vain avain mahdolliseen selviytymiseen, mutta voittoon… ei.”

Killjoy kääntyi jo kannoiltaan, mutta Visokki puhui vielä.

“Näen, että käytät taas hänen laitteistoaan.”

Killjoy katsoi rinnassaan komeilevaa skorpionin häntää ja puristi sen jälkeen kätensä nyrkkiin.

“Olemme kiitollisia siitä mitä olet tehnyt, sinä pidit lupauksesi, mutta näen, että sinulla on muitakin tarkoitusperiä”, Visokki jatkoi.

“Se oli Purifier. TSO:n kätyrit tekivät ison työn lavastaessaan Guardiania syylliseksi hyökkäykseen. Vihdoin minulla on mahdollisuus saada hänet käsiini.”

“Jos saat hänet kiinni, mitä aiot tehdä?”, Visokki kysyi.

“Sen mikä minun kuuluu.”

Killjoy painoi nappia ja katosi yöhön. Visokki jäi pihalle ja jäi katsomaan kohtaa, jossa Killjoy oli hetki sitten ollut.

“Toivon, että tiedät mitä teet Killjoy, minä todella toivon.”

Vastaa