Glatorianking

BIO-KLAANI

Glatorianking juoksi ulos salista hän oli saanut eräänlaisen paniikkikohtauksen, “jokin siinä törmäyksessä sai minut pelkurimaiseksi”, hän ajatteli tisekseen tähyillen porraskäytävässä,”Minun on saatava urheuteni takaisin, “muuten olen lähesvarmasti yksi niistä pettureiksi saatavista”, Glatorianking mietti itsekseen ja käveli horjuen rappusista kompastellen, jokin hänen päässään oli oolut vialla törmäyksestä lähtien hän ei tuntenut itseään.

Glatorianking astui ulos porteilta ja lähti selvittämään pelkuruutnesa syytä, paikkaan jonne oli rysähtänyt, Matoranit kertoivat toisilleen pelästyneinä kuulemiaan uutisia Adminien puheesta.
“Naamioni ei toimi täällä en voi teleportata, mutta minusta tuntuu, että se aukko johon jouduin omassa universumissani, sekoitti minut, tosiaan jouduin mustaan aukkoon, mutta nythän vasta olenkin sekaisin, mitä minulle on tapahtunut, niin… epäonnistuin tehtävässäni ja nyt minun naamiovoimani… Aseeni, ja jopa mieleni muuttunut, Ja istuttanut päähäni tämän paikan niinkuin olisin täällä aina ollut… Mikä enään on todellisuutta ja mikä mitäkin, olen aivan sekaisin, mutta minusta tuntuu, että nämä molemmat ulottuvuudet ovat erilaisia. Voi Karzahni puhunko tosiaan jotain tällaista… Minun on nyt vain löydettävä jokin keino saada voimani takaisin, muttae n voi jättää muita täällä pulaan heitä on myös autettava”.

Spoileri ValitseNäytä

Vastaa