Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Epäilyttäviä päivityksiä

0 kommenttia

Meri

Killjoyn piirit aktivoituivat. Kypärän navigointijärjestelmät syttyivät ja lihasten virtapiirit toimivat jälleen. Killjoy ihmetteli, mikä oli keskeyttänyt lepohetkensä. Sitä ei kuitenkaan tarvinnut hakea kaukaa.

“Killjoy! Creedy tässä. Sain sen valmiiksi.”

“Minkä?”, Killjoy ihmetteli vielä pöpperössä unestaan.

“Uusi päivitys. Tein uuden ohjelmiston pukuusisi, latasin sen juuri, testaa sitä”, Creedy puhkui innosta ja olipa hänen ääneensä eksynyt ripaus ylpeyttäkin.

Killjoy nousi ylös ja aktivoi loputkin järjestelmistään. Hän alkoi selaamaan ominaisuuksia. Kun hän oli käynyt läpi uuden tarkemman kohdelukituksen, liikeratasäätimen ja lämmönjakajan, nousi kypärän takana lepääville kasvoille hymy:

“Sähkökeho.”

“Kyllä vain. Optimoin pukusi siten, että se kestää sähköä miltei täydellisesti. Voit esimerkiksi lentoon noustessasi kerätä sähköä yläruumiiseesi ja syöksyessäsi alas kohteeseen, tulee sinusta käytännössä yksi valtava salamaohjus”, Creedy selitti, “Miten muuten, oletko saanut asiat sovittua Guardianin kanssa?”

“En vielä, odotan hetkeä, jolloin saamme puhua kahden. En välttämättä halua kaikkien tietävän asiasta.”

“Selvä, ilmoita minulle, kun asia on hoidettu”, Creedy sanoi ja yhteys katkesi.

Oli vielä täysin pimeää ja muut hänen ympärillään nukkuivat, lukuunottamatta Domekia, joka nuokkui ruorin ääressä selkeästi valmiina nukahtamaan. Killjoy laukaisi pienen sähköpurkauksen Domekiin, joka havahtui välittömästi.

“Ai juu, anteeksi”, Domek säpsähti ja jatkoi ohjaamista.

Killjoykin vaipui takaisin veneen laitaa vasten.

“Virta, pois.”