keetongu

Keetongu Oct 7 2010, 04:53 PM

Laavaluolasto

Kukaan ei pitänyt ideasta. Toisaalta, ketään ei kiinnostanut luolaan jääminenkään. Keetongu yritti saada viestilaitteistollaan turhaan yhteyttä ulkomaailmaan, sillä kallio oli liian paksua ja Nazorakit olivat kaiketi asentaneet tehokkaan häirintälaitteiston pitääkseen vangit poissa ulkomaailmasta.

Zyglak-Manu ja Summerganon irrottivat paaden laavakivestä ja kumppanukset raahasivat sen laavavirran viereen.

“Se virtaa nopeasti”, Matoro sanoi.
“Laavakivi sulaa varmasti alatamme”, GK voihkaisi.
“Minun ja Matoron on koko ajan jäähdyttettävä sitä”, Summerganon vastasi.
“Tämä on silti huono idea”, Keetongu sanoi.
“Mennään”, Zyglak-Manu örvähti.
He kellistivät paaden laavaan ja hyppäsivät kyytiin. Zyglak-Manu ja Keetongu menivät painavimpina keskelle ja pitivät kiveä paikoillaan, Glatorianking ja MahriKing tulivat heidän viereensä, Matoro meni eteen ja Summer perään. Heidän tehtävänään oli jäähdyttää kiveä ja hidastaa vauhtia jähmettämällä laavaa tarpeen vaatiessa.

“Tuonelan joki”, Matoro sanoi synkkänä.
“Eipä jes”, Keetongu kuittasi. Kivi lähti liikkeelle. Edessä näkyi vain punaista hehkua.

Vastaa