Matoro TBS

Bio-Klaanin linnake

Matoro on astellut ulos linnakkeesta, menossa Klaanin “takapihalle”, hiakkarannalle jossa sijaitsee myös Matorankylä. Alempaa, vesirajasta kuuluu aseiden kalinaa, epämääräisen huudon, Zyglakin sähinää. Matoro juoksee, näkee heikkadyyniltä Kapuran ja Glatoriankingin taistelemassa muutamaa Zyglakia vastaan. Toat näyttävät olevan pahasti alakynnessä. Matoro ottaa energiateränsä ja hyppää alas, lisko-otukset huomaavat hänet heti. Samoin Klaanilaiset.
“Matoro! Mitä sinä täällä?”, Kapura ihmettelee, ja väistää liskon iskun.
“Hoidellaan nämä otukset, puhutaan sitten.”, Matoro toteaa ja hyppää ilmaan, Zyglakin yli, iskien tätä miekalla selkään. Zyglak huitaisee Matoroa kohti, Toa iskeytyy kovaa maahan.
“Ehkä teihin ei tehoa elementti-iskut, mutta maastoon tepsii”, Jään Toa puhuu itsekseen ja ampuu miekastaan energiasäteen Zyglakin jalkojen alle. Hiekka kuumenee, olento karjaisee kun sen jalkaa polttelee. Zyglak kaatuu, Matoro tainnuttaa sen miekan lappeen iskulla takaraivoon.

Jonkun ajan kuluttua loputkin otukset on hoidettu. Matoro aloittaa keskustelun parivaljakon kanssa.
“Hei, ehtiikö jompikumpi auttamaan Manua jossakin pikkujutussa?”, Matoro kysäisee ja tutkailee tajutonta Zyglakia.
“Minä en voi, minun pitää tehdä sarjakuvaa ja vaikka mitä täällä Klaanissa.”, Kapura selittää. Glatorianking on taasen innoissaan asiasta.

Matoro menee Glatoriankingin ja Mahrikingin kanssa Keetongun pajalle, siellä odottaakin jonkinnäköinen hopeinen Nöpö- walkeri. Keetongu näkyy ohjaimissa.
“Ilmoitin Summerganonille, että lähdemme kohta. Pitänee odottaa vielä häntä…”, Matoro päivittelee.

Vastaa