keetongu

Keetongu Sep 10 2010, 05:59 PM

Klaanin ilmalaivatelakka

Keetongu katseli vierestä, kun joukko Klaanin ulkopuolelta tulleita Onu-Matoraneja viimeisteli erään höyryilmalaivan moottorin korjausta. Alusten koneistojen putket piti putsata aika ajoin, eikä Klaani olisi pärjäisi ilman ulkoista työvoimaa.

Keetongu jätti Matoranit korjaamaan alusta ja käveli Klaanin kahvioon. Se oli tyhjä lukuunottamatta kahta tylsistyneen näköistä klaanilaista, jotka lätkivät kortteja pöytään. Keetongu nappasi päivän Klaanilehden sen normaalilta paikaltaan ja vilkaisi kanteen.

”Hei! Tämähän on ainakin viikon vanha! Missä uusin lehti on?” Keetongu huudahti.

”Päätoimittaja on ollu poissa ainaski viikon, samoin kourallinen normaalisti aktiivisia tyyppejä”, toinen klaanilainen totesi hajamielisesti.

”No pahus”, Keetongu sanoi. ”Ei ihme, että nämä ovat tylsiä aikoja”.

Vastaa