Matoro The Blacksnow

20 sekuntia.

Neljä klaanilaista miettii keinoja ankarasti.

15 sekuntia.

Kuoppa on jyrkkä ja seinämät pettäviä, niitä ei voi kiivetä. Kuopan pohjalla on jonkun verran vettä. Iso rahinraato on yhdessä kulmassa. Neljä Klaanilaista toisessa.

10 sekuntia.

Pommi on turhan painava heitettäväksi. Sitä ei voi sammuttaa kunnolla.
Killjoy ottaa pommin syliin ja heittää sen rahin taa.

5 sekuntia.

Pommi painetaan veteen ja märkään multaan.

3 sekuntia.

Klaanilaiset heittäytvät kuopan toiseen nurkkaan.

2 sekuntia.

Matoro luo jäävallia pommin ympärille.

BOOOOOOOOOOOMMMMM

Kuoppa savuaa. Rahinraato räjähti, samoin puoli kuoppaa, paljastaen tunneleita lisää. Ketään Klaanilaista ei pahemmin sattunut. Märkä maa vaimensi pommia tehokkaasti.

”Huh.”, toteaa Umbra. ”Selvittiimpä siitäkin.”

Jostain kuuluu kohinaa.

***

Nazorkait ovat suolla avanneet suuren tekemänsä padon. Se patoaa yhden järven niin, ettei se tunkeudu heidän tunneleihin. Nyt suuri hyökyaalto on virtaamssa pimeällä suolla, kohti kuoppaa jossa Klaanilaiset ovat.

Zyxax, Gaggulabio ja Nazorak-johtaja istuvat pöydän ympärillä. pöydällä on useita saarta esittäviä karttoja sekä pieniä puisia nappuloita.

”Me olemem valmistelleet kaiken. Saaren villi osa on meidän aluetta, murskaamme surkean Klaanin ja otamme parhaat maat takaisin…” Torakka sähisee
”Zyglakit hyökkäävät mereltä. Minulla on joukot valmiina parin päivän päsätä.”, Zyxax selittää
”Tauko, tyypit!”, gaggulabio sanoo ja ottaa ryypyn taskumatista. ”Emme pääse linnoitukseen sisään ilman niitä soluttautujia. Muurit ovat liian vahvat murrettaviksi ilman järeää aseistusta.”
”Hoidamme kyllä asian. Muutama matoran kyllä suostuu pettämään Klaaninsa meidän pienen…Taivuttelun jälkeen.”, nazorakkien pomo puhuu.

Vastaa