Umbra

Umbra, Kapura ja Killjoy talsivat suolla etsien Matoroa, kun veden pinta värähtää jolloin suuri olento hyökkää heidän kimppuunsa. Pienet osaset yhdistyvät kolmikon silmien edessä ja muodostavat jättiläismäisen krokotiilia muistuttavan olennon, joka väreilee ja iskee jähmettynyttä kolmikkoa sähköiskulla.

”Mikä Karzahnin otus tuo on!” Kapura huutaa, hieroen kipeää rannettaan.

”Se on Weretaea, suuri krokotiilirahi joka pystyy purkamaan itsensä ja iskemään sähköiskuja. Tuo on vielä Iso yksilö. Sekä koiras!” Umbra huutaa, etsien miekkaansa joka lensi upottavaan suohon Rahin hyökätessä.

Killjoy on kestänyt sähköiskua paremmin ja ottanut yhteen Weretaean kanssa. Killjoy iskee kirveellään krokotiilia, joka lyö klaanilaisen kirveen suohon.

”Tästä ei hyvää seuraa…” Killjoy sanoi itselleen katsoen kuinka tuhansia hampaita sisältä kita lähestyi häntä…

Vastaa