Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Näin herra Ilonpilaaja teurastaa

0 kommenttia

Klaanin saaren viidakko, kylä

“Phuh, siinä oli hommaa kerrakseen”, Matoro totesi ja pisti miekkansa syrjään. Kapura ja Umbra tutkivat rottaa kierrellen sen ympärillä. Erityisesti Klaanin päämoderaattori näytti mietteliäältä. “Sidotaan se ja vapautetaan saaren laitamille, pyydetään Keetongulta alus sen kuljettamiseen.”

Matoro oli juuri esittämässä mielipidettään asiaan, kun ilmasta yhtäkkiä lensi suuri kirves, joka halkaisi rahin pään tappaen tämän. Kapura säpsähti taaksepäin veren roiskahtaessa hänen päälleen samalla kun punamusta haarniskoitu hahmo tiputtautui puusta kolmikon eteen.

Matoro kihisi kiukusta ja aloittikin huudonsekaisen saarnaamisen paikalle ilmestyneelle soturille: “Miksi hitossa sinä tapoit sen? Se oli vain vauhkoontunut eläin. Me emme tapa niitä!”

Killjoy veti kirveensä irti kuolleesta olennosta ja repäisi sitten olennon jalasta jotain. Pala osoittautuu kappaleeksi Matoran-panssaria. Muut joukosta haukkovat henkeään. “Tämä pirulainen on syyllinen sen viimeviikkoisen Matoranin katoamiseen. Löysin loput sen ruumiista muutaman kilometrin tästä länteen pienestä kuopasta. Tämä olento ei ansainnut elää”, Killjoy murisi.

Umbra ei tuntunut olevan selitykseen täysin tyytyväinen, vaan loi erittäin pahan katseen kohti entistä pimeyden metsästäjää. “En ymmärrä sinua Killjoy”, Umbra tuhahti, “Saat tuosta hyvästä warnia ja rutkasti, Adminit eivät tule pitämään kuulemastaan.”

Killjoy vilkaisi kohti Umbraa, kallisti päätään ja tuhahti neutraalisti: “Tee miten haluat.”

Matoro kääntyi kohti kuollutta rottaa raapien päätään. “Killjoy saisi haudata ruumiin, kun kerran sen tappoikin. Killjoy? Killjoy?” Mutta metsästäjä oli jo kadonnut.

“Vihaan sitä kun hän tekee tuota”, Matoro tuhahti.