Toa KapuraSiitä on jo vuosia, kun Tawa ja Visokki perustivat Bio-Klaanin. Vuosia, vuosikymmeniä, vuosisatoja. Vuodet ovat kuluneet suurimmaksi osaksi rauhan merkeissä – ellei lukuun oteta muutamaa vakavaa välikohtausta. Klaanin historian aikana niitäkin on ollut. Elämä ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista. Puhumattakaan siitä, kuinka vaikeaa ruusuilla tanssiminen on. Klaani on rauhan tyyssija. Sinne hakeutuvat ovat yleensä rauhaa kaipaavia Matoraneja, työnsä päättäviä Toia, hylkiöitä, syrjittyjä olentoja. Klaani on turvapaikka niille, jotka sitä hakevat.

Näiden vuosien aikana olemme saaneet rakennettua suunnattoman linnoituksemme saaren etelärannikolle. Lisäksi hieman Bio-Klaanin linnoituksesta pohjoiseen sijaitsee suuri Arkistomme, johon keräämme kaiken tiedon. Arkistoissa minäkin istun kirjoittamassa tätä muistelmaa. On hienoa tietää, että on paikka, minne mennä, missä asua… ilman pelkoa hyökkääjistä, jotka ryöstävät kodit ja tappavat asukkaat. Ilman Bio-Klaania suurin osa meistä olisi kuollut. Onneksi Klaani ottaa suojiinsa apua tarvitsevat. Mata Nuin ritarikunnalta, Makutain veljeskunnalta tai Pimeyden metsästäjiltä pakenevat saavat turvapaikan. Yksikään noista järjestöistä ei vie meiltä ystäviämme.

Näin päätän tämän luvun muistelmissani ja siirryn jatkamaan tärkeiden paperikääröjen järjestelyä ystäväni ja kollegani Gahlok Van kanssa. Eläköön Bio-Klaani ikuisesti.

— Arkistonhoitaja Vaehran


Informaatiota
[spoil]

[/spoil]

Näin liityt mukaan
[spoil]Lähetä seuraavat tiedot yksityisviestillä jollekulle adminille tai moderaattorille:
1. Nimi*
2. Naamio ja elementti (Jos on)
3. Laji*
4. Ulkonäkö
5. Luonne
6. Aseet
7. Historia/hahmokuvaus* (Ei tarvitse olla pitkä)
Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.[/spoil]

Säännöt/ohjeet kirjoittamiselle
[spoil]

  • Hahmojen määrää ei rajoiteta, mutta ei ole suositeltavaa olla enempää kuin kaksi päähahmoa. Pienemmässä roolissa olevia sivuhahmoja ja kertakäyttöhahmoja saa olla. Ei ole kuitenkaan järkevää luoda hahmoja turhaan. Kannattaa luoda hahmo vain, jos sille on tarinallista käyttöä.
  • Vain omia hahmoja on lupa liikuttaa. Kysymällä luvan muilta pelaajilta myös muiden hahmojen liikuttaminen on sallittua. Yhteisiä hahmoja saa liikuttaa, kunhan ei sotke muiden suunnitelmia. Toisten kanssa voi sopia, mitä hahmot tekevät ja suunnitella, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Lisäksi ei kannata kirjoittaa yhtä aikaa kuin samasta asiasta kirjoittava toinen jäsen.
  • Yleensä on hyvätapaista merkitä viestin alkuun tapahtumapaikka lihavoidulla tekstillä.
  • Tämä roolipeli ei ole kuten roolipelit yleensä. Klaanon Rope muistuttaa enemmänkin isoa tarinaa, jota kaikki yhdessä kirjoittavat. Siispä kannattaa käyttää aikaa kuvailemiseen, hyvään kerrontaan ja muihin asioihin, joita esimerkiksi fanfictionissa/novellin kirjoittamisessa painotetaan.
  • Yrittäkäämme välttää suuria ristiriitoja BIONICLE:n kaanonin kanssa. Pieniä (ja oikeastaan vähän suurempiakin) vapauksia on otettu ja otetaan, mutta pääosin ei rikota mitään.
  • Älä tee über-hahmoja. Ne ovat laimeita. Myöskään useamman kuin kahden elementin Toat eivät ole sallittuja. Pyri myös tekemään hahmoistasi kirjoittamisen arvoisia (jos tiedät, mitä tarkoitan, herra/rouva/neiti lukija).
  • Käytä järkeä. Pätee kaikkialla ja kaikkeen.
  • Käytä tekstieditoria, kuten Microsoft Wordia tai OpenOffice.orgia viestien kirjoittamiseen. Tämä ei ole sääntö, mutta on suositeltavaa kirjoittaa viestit jossain muualla kuin Klaanin ropetopicin tekstilootassa. Jos sivun vahingossa sammuttaa tai selain kaatuu tai jotain muuta ikävää tapahtuu, mahdollisesti useamman kymmenen minuutin työ voi mennä hukkaan. Jos muuta tekstieditoria ei ole käytettävissä, käytä vaikka Notepadia (Windowsin Muistio).

[/spoil]

Pelaajien ja vihollisten hahmokuvaukset/historia
[spoil]Klaanilaiset

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Viholliset

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä

Spoileri ValitseNäytä
[/spoil]

Johdantomuistelman ja koko aloitusviestin laati Makuta Nui.

Vastaa