Utopia 1 – Vaanija ja vettenhenki

Bio-Klaani, sairasosasto

Takalek istui Doxin vuoteen vierellä.

Mitä bhaix-doxin uneksivassa päässä saattoi liikkua, tämä pohti. Dox hengitti rauhallisesti, mutta ei näyttänyt mitään muita elonmerkkejä.

Takalek toivoi, että Dox heräisi pian. Että hän olisi kunnossa.

Mutta hänellä oli nyt velvollisuuksia täytettävänä, ja oli aika poistua. Hän tulisi taas katsomaan bhaix-doxiaan pian.

Kun hän oli poistunut, avasi Dox silmänsä.

Dox näki.

8 thoughts on “Utopia 1 – Vaanija ja vettenhenki”

 1. Hmmmmmmmmm.

  Kuvailusi toimii tosi hyvin. Se on aika lyhytsanaista ja yksinkertaista, mutta maalaa silti voimakkaita mielikuvia. Tämän asian fiilis on kaunis.

  Also, mystinen. Kysymyksiä herättävä. Hämmentävä? Pirun käsi.

 2. “Vain omia hahmoja on lupa liikuttaa. Kysymällä luvan muilta pelaajilta myös muiden hahmojen liikuttaminen on sallittua.” tee ropen sänöt-sedö >:I

  Aika jännittävää. Tällaisissa interaktiivissa ropejutuissa pelkään itse aina jumpscareja ja screemereitä, vaikka ne eivät kuulukaan Kepen tyyliin, uskon.
  Nättiä kuvailua.

 3. Oho, tämäpä oli tyylikkään tunnelmallinen! Tarinallisesti kovin kutkuttava, jatkoa odotellessa.

  Valitettavasti huomattavan korkea uteliaisuusattribuuttini ei antanut olla sorkkimatta sisuksia, joten tässä BUGEJA/PARANNUSEHDOTUKSIA (MAHD. SBROILER JOS JOKU EI NÄHNYT KAIKKEA):
  – onget näyttävät regeneroituvan, toivottavasti universumi ei räjähdä kun minulla on kummatkin mahdolliset flagit yhtä aikaa! ainakin se eräs kohtaus on hieman vähemmän johdonmukainen
  – hidas tekstiscrollaus tekee uudelleenpelaamisesta hieman ärsyttävää (vinkki: HAKKEROI nollaan jos olet Prince of Javascript)
  – .wav ei välttämättä ole paras tiedostoformaatti, minulla sylki konsoliin “Media resource http://nanofus.github.io/utopia/novel/sounds/rain.wav could not be decoded.”

  Muuten hyvä! Kuusi kosmista päheyden rastasta kuudesta.

  1. Hoo, kiitos tästä palautteesta! Onkiregeneraatiota en lainkaan tajunnut, se on nyt korjattu. Saat pitää erikoishauskaa molemmilla flageilla, se kuulukoon tuon maailman kummallisuuksiin.

   Tekstiskrollausta saa nopeutettua välilyöntiä pohjassa pitämällä! En maininnut siitä missään, täytyypä lisätä maininta.

   Ja laitan jatkossa äänet muuna kuin wavina, se on joo ihan naurettava formaatti tällaiseen käyttöön.

 4. Tosiaan juu, tämä oli hurjan tunnelmallinen. Fiilis oli mielestäni aika lähellä MNOGin alkuhäröilyä, sillä erotuksella että siirryimme palaneesta metsästä rannalle eikä toisin päin… Nämä tyypit tuntien voi hyvin olla, ettei tämä samankaltaisuus ole mitenkään sattumaa.

  Lisäksi, eikö Vaanija ole… Iggy? Mitä me ajattelemme tästä?

 5. Outo, hieno, tunnelmallinen; hyvä musiikki. Aika progea tarinankerrontaa, koska näitä kommentteja lukiessa huomaa, että itse on jäänyt paljosta paitsi! Minulla ei ole yhtään tavaraa. Silti en huijaa ja pelaa uudestaan, antaa asioiden paljastua ajallaan.

Vastaa