9 thoughts on “Kissabion joulutervehdys”

 1. iso kiitos manulle teknosäädöstä (ja pave oli takalek parissa kohtaa)

  saammekohan koskaan kokea erikoisupotuksen ihmettä ilman järkyttäviä teknisiä ongelmia? klaanonin dramaattisin juoni

  lisäksi iso kiitos näille teknologioille, joita väärinkäytin tämän hirvityksen luomiseen ja jotka olivat enimmäkseen hirveitä käyttää:
  – css
  – js
  – python

  ja viestin sisällöstä: nyt on todennäköisesti paras tilaisuus ikinä sanoa ainoastaan
  heh

 2. Jos Tagunan nimeämispäiväkäynti juuri matatun sellillä oli täysin randomisti valittu, kyseenalaistan Tagunan hyväntahtoisuuden. Koska se olisi voinut piristää jotakuta oikeasti kivaa vankia…

  Matatu-kohtaukset olivat mielenkiintoisia, ja sai miettimään, miten mikään tässä liittyy Nimdaan.

  Lisäksi hyrr, nuo kuvat.

  1. Ja unohdinkin lisätä: hieman sääli tämän viestin kannalta, että Kissabiosta oli saanut niin typerän kuvan. Taustatarina olisi voinut olla jopa traaginen tai enemmän koskettava, mutta mmmeääääähh… Kisa bio logeilla ja muutenkin sillä viestillä ammuit ennaltaehkäisevästi itseäsi jalkaan.

 3. tuo vilkkumaan biisi loppui samalal skeunnilla kun sain viestin luettua
  luin siis tuon Kapuran loisunen SEN HELVETIN BIISIN SOIDESSA TAUSTALLA
  oikeasti
  tunsin itseni huonommaksi ihmiseksi pelkästään siksi, että painoin sen playerin soimaan

  Joo-o. I did not see that coming. Ylipäätään, mitä helvettiä tämä kaikki on? Ajautuuko matatu-juoni kohti jotain äärettömän typerää ja spesifiä punchlineä kuin kirjallisuuden pisin susikoira Roi-vitsi, vai tuleeko siitä jotain OIKEAA? En tiedä, kumpi on pelottavampi ajatus.

  Ylipäätään. Mitä helvettiä. Etenkin, öh, runokortit olivat tosi kuumottavia. Lisäksi lumisade-efekti. Niin kaunis. Alkupuolen pakokohtaus on kirjotiettu ihan mahtavan intensiivisesti ja realistisesti. Nautin tästä asiasta hyvin suuresti.

  Ihan jäätävää, miten hahmot alkavat ottaa matatun vakavasti.

  Minua jäi häiritsemään maininta, että kylässä esiintyy athismia. Tuo oli takauma (right?) vissiin aika kauan sitten (ennen kuin Kisabio liityi klaniin) enkä oikein usko että Klaanin saarella olisi ollut juuri lainkaan athismia itse kaupunkia lukuunottamatta.

 4. Ööö höö.

  Vaikea tästä hirveästi on sanoa.

  Kivat efektit, ja eiköhän tätä jotain juontakin eteen vienyt…

  Minä muuten ajattelin, että Vartiosto on osa poliisilaitosta, mutta ehkä asian voi selittää sillä, että nimeämispäiväkahvit on rikospoliisille.

 5. Koen tehneeni elämässäni viisaan valinnan, kun en klikannut Kissavideoita-playeria.

  Visuaalisesti harvinaisen upea osa. Lumihiutaleet loivat takaumakohtiin aika rutosti tunnelmaa, kuten myöskin kirjansivut väliosissa. Hämmentävää miten noinkin pienillä asioilla voi imaista suoraan keskelle osaa.

  Ehkä tämä yritti olla vähän liikaa asioita? TODELLA TARPEELLINEN competition bio origin story ja härö matatu-kuumottelu olivat molemmat kivoja, kuten oli myöskin pikku pätkä Kapuraa ja T&T:n ilahduttava paluu, mutta tämä jäi ehkä vähän tilkkutäkkimäiseksi kokonaisuudeksi. Tietty jäi Punasiirtymäkin, mutta pitkän luomistyön aikana siitä ehti tulla huomattavasti yhtenäisempi.

Vastaa