10 thoughts on “Aft-Amana 3”

  1. Kun aloin lukemaan Kapun kertomusta, minulla kävi mielessä, että Arupak on Kapura. Mutta hylkäsin ajatuksen, kun se tuntui liian ilmiselvältä, koska tyhmempikin tajuaa Arupakin olevan anagrammi Kapurasta. + Kapuralla on jo omaa juonta ja menneisyyttä…

    … Mutta nyt kun ajattelee, kaikki käy järkeen. Ne vitun merirosvoroolipelit…

  2. Aaaah, niin ilmiselvää, mutta ei silti! Joku on siis kirjoittanut hahmot aikas hyvin, koska ei tullut kauheasti mieleen, että ne voisivat olla sama henkilö. Nyt vain odotan, miten Matoro reagoi toiseen petturiin. Kohta siltä menee mielenterveys lopullisesti (jos ei ole jo mennyt).

    Tykkäsin Javascript-systeemeistä. Saa nähdä, mitä Klaanoniin tulee näiden meidän koodivelhojen kanssa, kun mennääään koko ajan syvemmälleeee!

Vastaa