Klaanon

Bio-Klaanin yhteinen tarina

Intranet

8 kommenttia

Nazorak-pesät

Se oli selvästi elävä, mutta täysin vailla muotoa.

Tutkija 402 tuijotti hypnoottista luomusta lasin läpi. Vaati suurta harjaantuneisuutta olla kyseenalaistamatta akvaarion elämänmuodon puhtautta. Ajatuksiltaan heikompi olisi saattanut ihmetellä, miten neste oli Nazorak.

Keskiverto-Nazorak ei olisi ymmärtänyt luomusta. Mutta se ei haitannut. Keskiverto-Nazorak ei tiennyt tästä sotilaasta, joka ei hyökännyt panssarivaunussa kohti vihollisia, vaan neulassa kohti Imperiumin omia.

402 piti moiset ajatukset poissa mielestään. Se oli kuitenkin vaikeaa: työpöydällä hänen takanaan lojui harmaita naamioita. Joka ainoa niistä oli saman muotoinen – kaikki epäsymmetriset kasvot irvistivät samalla, elottomalla tavalla. Matoranien teknologiaa oli vaikea ymmärtää. 402 ei ollut varma, oliko se edes teknologiaa. Organismi oli kuitenkin saatu pysymään hengissä.

402 jatkoi työtään. Hän nousi tikapuille, jotka oli asetettu akvaariota vasten ja ripotteli ravintojauhoa nesteen sekaan. Koko hankkeen oli pitänyt päättyä jo kauan sitten, mutta nesteen annostelu oli keskeytynyt. Hidastunutta prosessia ei kuitenkaan keskeytetty.

Kahdeskymmenesviides soturi velloi tankkerissa.

8 kommenttia

Matoro TBS 6.6.2014

Now this was disturbing.

Guardian 6.6.2014

Aina välillä on tosi hyvä huomata, että minullakaan ei ole kaikki langat käsissäni. Kuvailut maalaavat kuvaa jostain todella epäilyttävästä ja kutkuttavasta, ja viimeinen lause vasta päräyttävä onkin.

Lyhyt osa saa lyhyen kommentin.

Lisäksi TIEDEMIEHET OVAT KOLMINUMEROISIA.
[/rant]

Snowman 6.6.2014

Eeeivät kai kaikki? Mietin sitä, mutta se olisi vähän hupsua. Ovatko?

Guardian 6.6.2014

Niitä ei tarvita kovin montaa sataa. Ja tiedemiehenä toimiminen käytännössä vaatii, että tietää vähän suurempia salaisuuksia kuin nelinumeroinen sakka.

Snowman 6.6.2014

Bluh blah okei retcon.

Manfred 6.6.2014

Torakoilla lieneekin useampi ässä hihassaan. :o

Killjoy 6.6.2014

Havaitsen uutta sukupolvea. Edelleen mielestäni yksi koko ropen kutkuttavimmista juonikuvioista. Toivon lähinnä, että sitä käsiteltäisiin vähän tiuhemmin. Niin kutkuttava se on.

Kapura 7.6.2014

Kuvailu onnistui harvinaisen hienosti. Uuteen Sukupolveen on kiva palata aina välillä, koska se juonikuvio jää toisinaan valitettavan huomiotta.